HomeSense categoriaL'empresa Controlpack de la Sénia fa donació de material plàstic amb finalitat...

L’empresa Controlpack de la Sénia fa donació de material plàstic amb finalitat sanitària, per solidaritzar-se amb la lluita contra el Coronavirus

Moltes empreses estan traient el seu costat més solidari en la batalla contra el coronavirus amb partides desinteressades dels seus productes o serveis, com és el cas de Controlpack, que també ha volgut aportar el seu granet de sorra, preparant una donació de plàstic protector amb el qual poder fabricar fins a 10.000 bates de plàstic, aïllar zones i cobrir superfícies.

a s’han realitzat les primeres entregues, concretament a l’Hospital de Robustià, a Saragossa, a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona, el de Sagunt, Terrassa, Hospital de Sòria, Vithas a Madrid i a l’Hospital de Vinaròs, s’han lliurat bates confeccionades per l’equip Controlpak. Actualment continuen enviant més material per a diversos hospitals que ho han sol·licitat. L’objectiu de Controlpack és ajudar a alleujar la càrrega de treball, en la mesura del possible i tenint en compte la seua especialitat, de tots els professionals que acudeixen diàriament a combatre aquesta malaltia, i que no compten amb els materials de protecció necessaris.

La donació que Controlpack realitzarà a tots els hospitals o entitats sanitàries que la sol·licitin, consisteix en làmina, film estirable i bosses de plàstic.

Amb aquests materials no només es poden fabricar bates mèdiques, sinó que és vàlid per a qualsevol tipus d’element protector esmentat anteriorment. També pot utilitzar-se per aïllar zones amb alt risc d’infecció o cobrir eines d’ús comú propícies al contagi.

Nombroses empreses estan col·laborant fent ús de les màquines que disposen per crear tot tipus de materials sanitaris. Així, a més de col·laborar amb la donació de plàstics, Controlpack està fabricant caretes protectores en impressores 3D per fer front al coronavirus. Tots aquells centres sanitaris que vulguin sol·licitar material podran fer-ho mitjançant ayuda@controlpack.com.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 19 = 27

Últimes notícies