HomeSense categoriaL'equip de govern de Tortosa presenta un pla amb mig miler d'actuacions...

L’equip de govern de Tortosa presenta un pla amb mig miler d’actuacions per al nou mandat

L’equip de govern de l’Ajuntament de Tortosa ha presentat aquest dimecres el nou Pla d’Actuació Municipal (PAM) per aquest mandat. Inclou 480 accions en 21 àmbits, amb un marcat caràcter social, urbanístic i cultural. Destaquen projectes com el nou poliesportiu del Rastre –a l’antic col·legi dels Josepets-, la urbanització dels antics terrenys de Renfe al barri del Temple, o l’ampliació de l’Auditori Felip Pedrell –al qual no renuncia el govern de Tortosa tot i el recent bloqueig de l’oposició al projecte-. L’alcaldessa Meritxell Roigé ha destacat que el PAM és un document transparent, dinàmic i realista de la feina que es preveu fer a la ciutat en els propers quatre anys.

Roigé ha detallat que es tracta d’un document que prioritza i planifica les accions previstes, d’acord amb les necessitats de la ciutat, sobretot en l’àmbit esportiu, on ja es preveu una ampliació del complex Win, i l’àmbit cultural, en referència a l’ampliació de l’auditori Felip Pedrell que proposa l’equip de govern de Tortosa.
El PAM s’ha elaborat perquè totes les accions es puguin pressupostar i executar en les anualitat que concreta. Tot i això, Roigé ha recordat que és un instrument “concret però dinàmic”, i com ha passat en mandats anteriors amb esdeveniments com els World Sports Games, està obert a incorporar accions.

Entre les actuacions més destacades, l’alcaldessa de Tortosa també ha inclòs l’organització de la Capital de la Cultura Catalana 2021, l’ampliació del Museu, la conversió de l’antiga fàbrica Indo en un espai social i cultural, o la celebració de la 25a Festa del Renaixement, entre d’altres.

Pel que fa a l’habilitació d’un nou pavelló poliesportiu al Rastre, ha explicat que ajudarà a resoldre les necessitats dels clubs esportius però també a dur famílies i “més vida” al centre històric, un cop s’hagin urbanitzat tots els carrers i places i hagen començat els treballs al barri del Castell. Roigé ha matisat que el llistat inclou moltes actuacions més que, tot i no suposar una inversió elevada, igualment tenen una gran importància per a la ciutadania, com totes les que s’emmarquen en l’àmbit de serveis a les persones, la promoció econòmica o l’ensenyament.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

51 + = 61

Últimes notícies