HomeSense categoriaLa CUP Tortosa reclama un nou hospital i que s’aturi el projecte...

La CUP Tortosa reclama un nou hospital i que s’aturi el projecte de nou aparcament al Verge de la Cinta

La construcció d’un nou aparcament per resoldre el dèficit de places que des de fa anys té l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta torna al debat polític de la capital del Baix Ebre. Actualment aquest projecte vinculat a l’ampliació del centre hospitalari es troba en fase de redacció per part de la Generalitat.

El grup municipal de la CUP està en contra d’aquest nou aparcament i ha presentat una moció perquè l’Ajuntament de Tortosa s’hi oposi. La proposta es debatrà aquest dilluns en la sessió plenària ordinària del mes de novembre. La moció també insta la Generalitat a prioritzar la construcció d’un nou hospital a les Terres de l’Ebre.

El regidor de la CUP, Xavier Martínez, opina que qualsevol inversió en “aquest equipament sanitari obsolet, suposarà per una banda retardar la necessària construcció d’un nou hospital de referència da l’Ebre i invertir diners públics en un hospital que no està preparat per encarar els nous reptes de la sanitat del se¡gle XXI”. La moció també reclama que les inversions que es facin a l’Hospital Verge de la Cinta siguin “les mínimes necessàries per garantir una millora del servei mentre es fa el nou hospital”.

No obstant aquest posicionament, la moció insta la Generalitat perquè, en cas de no aturar la construcció d’aquest nou aparcament, garanteixi que tant persones, treballadors, com malalts i visitants no hagin de pagar per utilitzar el nou aparcament.

Ebredigital
Ebredigital
Ebredigital
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

28 + = 38

Últimes notícies