HomeSocietatL’equip del pla d'envelliment actiu d'Amposta celebra el dia mundial de la...

L’equip del pla d’envelliment actiu d’Amposta celebra el dia mundial de la gent gran

Aquest cap de setmana l’equip del pla d’envelliment actiu d’Amposta integrat per l’HCA la Fussmont i Serveis socials de l’ajuntament de la capital del Montsià juntament al casal cívic celebren el dia mundial de la gent gran amb tot un seguit d’actes destinats a promocionar l’envelliment actiu.

Les activitats s’inicien aquest divendres dia 29 amb la projecció de la pel·lícula “Vivir dos veces” una film que tracta la problemàtica de la gent gran des de un punt de vista divertit i que comptara amb la participació de l’alumnat de 2on de APESID de l’institut Montsià ,una projecció que es realitzarà al centre cívic d’Amposta i la residencia d’avis.

Dissabte tindrà lloc un  taller d’expressiu artística «Find your filter «amb la companyia Eléctrico 28 en el marc del Festicam a càrrec de l’escola de Teatre i Circ d’Amposta al casal cívic de la ciutat i també un taller de Teatre a càrrec de la Mascara organitzat per l’Era Comunalitat d’Amposta del 13 al 20 d’octubre.

Durant tot el diumenge hi haurà un fotocall del dia intencional de la gent gran durant la sessió de ball de l’associació de jubilats d’Amposta.

Des de l’HCA i Fusmost es vol reivindicar la necessitat del envelliment actiu com un eina de resiliència de la gent gran en la nostra societat.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 1 =

Últimes notícies