HomeSocietatSant Jaume estrena ‘eAgora’, una nova aplicació per connectar l’Ajuntament amb la...

Sant Jaume estrena ‘eAgora’, una nova aplicació per connectar l’Ajuntament amb la ciutadania

L’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja ha presentat una nova eina tecnològica amb l’objectiu de facilitar la comunicació amb la ciutadania i oferir un nou recurs per tal de fomentar la participaci, amb la proposta iniciatives i la publicació d’esdeveniments per part de tothom. Es tracta d’eAgora, una aplicació mòbil gratuïtaque esdevé un punt de trobada digital per a dinamitzar la vida al municipi i fomentar la participació ciutadana, amb l’objectiu de generar accions reals que  ajudin a avançar cap a un model de municipi més participatiu, compromès i sostenible.

Una xarxa que promou la sostenibilitat a través de la participació ciutadana 

eAgora és una xarxa social en la que, enlloc de seguir persones, se segueix canals temàtics. Aquesta xarxa social, a través de punts i insígnies que podran guanyar els usuaris i usuàries, es fomenta donar visibilitat i reforçar aquelles accions amb un major impacte positiu al municipi i les relaciona directament amb l’Agenda 2030 i els ODS. Així, és la primera app municipal que fomenta la participació ciutadana i la vincula a l’Agenda 2030, facilitant un espai de diàleg directe entre veïns, veïnes, entitats, comerços, empreses i l’Ajuntament.

També facilita la recerca de qualsevol tipus d’acte al municipi a través del seu calendari; així com reportar incidències de la via pública i rebre informació directa de l’Ajuntament. En un futur, l’app inclourà altres funcionalitats relacionades amb l’administració electrònica i les smartcities, per a facilitar a tothom la realització de tràmits administratius a través del mòbil i tenir a mà tota la informació del municipi.

Són moltes les utilitats que l’aplicació ofereix i oferirà en un futur, convertint-se en la primera app ALL-IN-ONE per a l’administració que impulsa l’Agenda 2030.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 4 = 10

Últimes notícies