HomeEsportsL'equip senienc Controlpack amb la plantilla definida per al 2019

L’equip senienc Controlpack amb la plantilla definida per al 2019

L’equip senienc del Controlpack-Badia-Fontestad, comença la campanya del 2019, amb una plantilla de dinou ciclistes, i bastants novetats, però mantenint la filosofia de promocionar joves esportistes, intentant aglutinar les millors promeses del territori.

L’equip de la UC Montsià, seguirà comptant amb la col·laboració de les empreses Fontestad i Badia, i per als pròxims anys de Controlpack, el seu principal espònsor, renovant també l’acord amb la marca de bicicletes Massi.

Entre les dotze novetats que s’han produït, destaquen els lleidatans Arnau Solé (Team Blue Motor), exprofessional, que compta en el ciclisme aficionat amb diferents victòries de qualitat, i Albert Masana (Oleka), al costat d’Enric Juanola (Benicasim-Me Gusta), que complirà l’última campanya com sub 23. També han arribat Antonio Pereñiguez (Esteve-Barraques); Borja Alberola i Gabriel Tomàs (Electro Hiper Europa); Òscar Moscardó (Kross Pemoy); Andrés Pascual (Davima), Jordi Galindo (Lizarran Reus), que torna a l’equip, i tres júniors, Joan Vidal (CT Basiliscus); Borja Romero (Infinobras.Eddy Merckx) i Santiago Isaac (Fundació Lintxu).

Continuen després de certificar la seva renovació, el camarlenc Oriol Beltran, el tortosí Francesc Xavier Espuny, Salvador Trias de Móra d’Ebre, el de Terol Jonàs Sancho, Sergio Ubeda de Sant Jaume d’Enveja, Guillem Herrera de Sitges i el gironí Joaquim Badia.

Una plantilla que es completarà al febrer amb l’arribada de dos ciclistes americans, el costa-riqueny Dani Jara de 21 anys, una de les més fermes promeses del seu país, i un colombià.
L’equip estarà dirigit per Eugenio Díaz, amb el suport d’Andrés Milian.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

65 + = 70

Últimes notícies