HomeSense categoriaLes Cases i Alcanar-Platja, noves regidories del cartipàs d’Alcanar

Les Cases i Alcanar-Platja, noves regidories del cartipàs d’Alcanar

El govern d’Alcanar ha aprovat el nou cartipàs municipal que implica la creació de noves regidories, entre les quals la de les Cases, Alcanar-Platja, Polítiques d’Igualtat i Tradicions.

El cartipàs està encapçalat per l’alcalde, Joan Roig, que serà també el cap de personal i dirigirà les regidories de Cultura i Banda Municipal de Música, a més de la resta de funcions reservades a l’alcaldia. Ivette Fibla continua al capdavant de les regidories d’Urbanisme, Patrimoni i Ordenació del Territori, Recursos Humans, Brigada Municipal d’Obres i Serveis i es fa càrrec de la nova regidoria de les Cases. Jordi Bort estarà al capdavant de la regidoria de Governació i Seguretat, a més d’Esports, Medi  Ambient i Medi Natural i la nova regidoria d’Alcanar-Platja.  Una de les noves incorporacions, Maribel Ramon, assumirà les regidories d’Afers Socials i Famílies, la d’Educació i la nova regidoria de Polítiques d’Igualtat. Jordi Monfort, continuarà al capdavant de la regidoria d’Economia i Hisenda, la d’Empresa, Comerç i Turisme, també Agricultura, Pesca i Entorn Rural i la regidoria de Comunicació i Transparència. Mercè Fischer seguix amb les regidories de Salut i Festes. Una altra de les noves incorporacions, Jordi Cervera, assumix les regidories de Gent Gran i la regidoria de Tradicions, creada en este nou cartipàs. Per últim, Meritxell Ulldemolins, que també s’estrena, assumix Participació Ciutadana i Joventut.

En este mandat hi haurà dos regidors amb dedicació exclusiva al consistori: Ivette Fibla i Jordi Monfort. Pel que fa a tinences d’alcaldia, Jordi Bort n’ocuparà la primera, Maribel Ramon la segona, Mercè Fischer, la tercera  i Meritxell Ulldemolins, la quarta.

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

44 + = 48

Últimes notícies