HomeSense categoriaLa UNED de Tortosa organitza un curs d’estiu per orientar sobre l’avaluació...

La UNED de Tortosa organitza un curs d’estiu per orientar sobre l’avaluació a la docència i el pas per les oposicions

El Centre Associat a la Universitat Nacional a Distància (UNED) de Tortosa organitzarà durant tres dies un curs d’estiu per orientar sobre les oposicions per accedir a la docència.

“El curs està pensat per a tots aquells futurs professionals que acaben el màster i necessiten una orientació i acompanyament per poder accedir i superar l’avaluació a la docència i el pas per les oposicions”, ha explicat Consol Cordero, codirectora del curs. “S’aprofundirà, per exemple, en l’elaboració de la programació, una eina bàsica per aprovar l’avaluació docent”, ha afegit.

La formació també servirà per aprofundir en el disseny d’una unitat didàctica i altres temes de vital importància com l’atenció a la diversitat i com es participa en la dinàmica d’un institut.

El curset s’allargarà durant tres dies, del 16 al 18 de juliol, i comptarà amb la participació de diversos professionals vinculats al món educatiu, com Ismael Miguel, inspector Cap de la Inspecció d’Educació a les Terres de l’Ebre, Mario González, inspector en Cap Adjunt i Ana María Martín Cuadrado, professora titular de Didàctica, Organització Escolar i Didàctiques especials de la UNED. També hi participaran alumnes i directors de centres, que compartiran la seva experiència en l’accés a les places del Pràcticum i sobre la valoració que se’n fa dels alumnes.

La inauguració serà el proper dimarts 16 de juliol i hi intervindran el director de la UNED a Tortosa, Josep Mª Franquet, la directora dels Serveis Territorials d’Educació a les Terres de l’Ebre, Montserrat Perelló i la titular de Didàctica, Organització Escolar i Didàctiques Especials de la UNED, Ana María Martín Cuadrado. El curs es pot realitzar on-line.

El termini d’inscripcions tanca el proper dia 15 de juliol i es preveuen descomptes per a estudiants universitaris, famílies nombroses, persones en situació d’atur, estudiants amb discapacitat i víctimes de violència de gènere. La matrícula es pot formalitzar de forma presencial al centre de la UNED a Tortosa, o on-line a través de la pàgina web www.uned.es/cursos-verano

 

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 1 =

Últimes notícies