HomeTreballLes empreses de la Terra Alta ja poden participar al Programa 30...

Les empreses de la Terra Alta ja poden participar al Programa 30 Plus

El Consell Comarcal de la Terra Alta ha arribat a un acord de col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Ebre perquè les empreses terraltines es puguin acollir al Programa 30 Plus. L’acord, aprovat pel departament de Treball i Empresa, permetrà que les empreses contractants de la comarca puguin beneficiar-se de la subvenció que atorga aquest programa, fins a l’esgotament el pressupost.

El Programa 30 Plus és un programa d’inserció laboral per persones majors de 30 anys desocupades de llarga durada o per a majors de 45 anys, mitjançant el qual les empreses reben un ajut per a la seva contractació. Fins ara, la comarca de la Terra Alta no podia participar en aquest programa, ja que té una població inferior als 20.000 habitants, requisit per poder-s’hi acollir.

L’import de la subvenció és de 1.166,67 euros al mes per jornada completa per persona contractada. El període de contractació, en cada cas, ha de ser d’un mínim de sis mesos i amb mitja jornada (20 hores setmanals). Les persones contractades han de rebre, obligatòriament, una formació de 40 hores.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 6 =

Últimes notícies