HomeSense categoriaLes escoles de música de la Diputació a Reus, Tarragona i Tortosa...

Les escoles de música de la Diputació a Reus, Tarragona i Tortosa obren el termini de preinscripcions per al curs 2020/2021

TERRES DE L’EBRE // Les escoles de música de la Diputació a Reus, Tarragona i Tortosa obren aquest dimecres 8 de juliol el període de preinscripcions per al pròxim curs 2020/2021. Els tràmits, que es podran realitzar fins al pròxim 15 de juliol, havien quedat aturats per la pandèmia del coronavirus. Amb el coneixement de l’evolució de la Covid-19 i amb l’establiment dels protocols necessaris per a garantir la tornada a les aules de música amb les mesures necessàries d’higiene i seguretat, els tres centres obren el termini de preinscripcions als ensenyaments d’escola.

Aquestes preinscripcions són per a l’oferta d’escola per al proper curs 2020-2021, amb places per a les especialitats de Bàsic 1 i 2 i Avançat 1, 2 i 3, és a dir, per a nens i nenes de 7 a 12 anys. Les preinscripcions s’hauran de realitzar telemàticament a les webs dels centres, mitjançant un formulari web específic, tanmateix es podrà realitzar presencialment a cada centre demanant cita prèvia. Podeu trobar més informació sobre els centres d’ensenyament musical, les preinscripcions i la formació que s’hi imparteix a les webs de cada centre o també a www.dipta.cat/estudiarmusica.

L’alumnat de les escoles de música de la Diputació entra en contacte amb la música, inicia la seua formació instrumental i es prepara per a accedir als estudis professionals dels conservatoris, amb titulació oficial. Un dels avantatges d’iniciar els estudis de música a les escoles de la Diputació és que, un cop finalitzen el nivell elemental, els alumnes tenen l’opció de continuar amb els estudis professionals de música al mateix centre on han començat, després de superar la prova d’accés que regula el Departament d’Educació de la Generalitat per accedir als ensenyaments de Grau Professional. Els tres centres de la Diputació ofereixen el Grau professional.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

17 + = 24

Últimes notícies