HomeEducacióLes escoles de música de la Diputació a Reus, Tarragona i Tortosa...

Les escoles de música de la Diputació a Reus, Tarragona i Tortosa obren el termini de preinscripcions per al curs 2024/2025

Les escoles de música de la Diputació a Reus, Tarragona i Tortosa obren el dilluns dia 15 d’abril el període de preinscripcions per al proper curs 2024/2025. Els tràmits s’hauran de realitzar telemàticament a les webs dels centres abans del 14 de maig. També es podran efectuar presencialment, demanant cita prèvia a cada centre.

Els tres centres d’ensenyament musical de la Diputació ofereixen una educació musical pensada per gaudir de la música des del primer dia. Els estudis que s’imparteixen en el marc de l’escola s’adrecen a infants a partir de 5 anys i permeten entrar en contacte amb la música des de ben petits. L’aprenentatge s’inicia de forma grupal i, una vegada es comença la pràctica instrumental, es continua el seu aprenentatge musical tant en classes individuals com en col·lectives. L’oferta educativa de les tres escoles està dissenyada tenint molt present el desenvolupament psicoeducatiu dels infants. Un cop finalitzat el nivell elemental, l’alumnat té l’opció de continuar amb els estudis professionals de música al mateix centre on s’ha iniciat.

Les preinscripcions, que comencen dilluns 15 d’abril, són per a l’oferta d’escola per al proper curs 24/25, amb places per als programes d’Iniciació, Música 1, 2, 3, 4, 5 i 6 així com per a l’aula Suzuki i altres programes, com el de Cant, el d’Instrument i Tallers. Caldrà consultar amb els centres la disponibilitat de places dels diferents cursos.

Opció de continuar amb els estudis de Grau Professional

L’alumnat de les escoles de música de la Diputació entra en contacte amb la música, inicia la seva formació instrumental i es prepara per accedir als estudis professionals dels conservatoris, amb titulació oficial. Un dels avantatges d’iniciar els estudis de música a les escoles de la Diputació és que, un cop finalitza el nivell elemental, l’alumnat té l’opció de continuar amb els estudis professionals al mateix centre on ha començat, després de superar la prova d’accés que regula el Departament d’Educació de la Generalitat per accedir als ensenyaments de Grau Professional. Els tres centres de la Diputació ofereixen el Grau professional.

Trobareu més informació sobre els centres d’ensenyament musical, les preinscripcions i la formació que s’hi imparteix a les webs de cada centre (dipta.cat/cmtarragona, dipta.cat/cmreus i dipta.cat/cmtortosa) i també a www.dipta.cat/estudiarmusica.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 56 = 60

Últimes notícies