HomeSense categoriaLes escoles de música de la Diputació a Tarragona, Reus i Tortosa...

Les escoles de música de la Diputació a Tarragona, Reus i Tortosa reobren el període de preinscripció per al pròxim curs

TERRES DE L’EBRE // Noves dates per a fer la preinscripció als centres d’ensenyament musical de la Diputació a Tarragona, Reus i Tortosa per al curs 2021/2022. Fins al 16 de juny, infants a partir dels 5 anys, poden apuntar-se per a rebre el curs vinent formació teòrica i pràctica, pensada per gaudir de la música de forma individual i en grup. Els tràmits es poden realitzar telemàticament a les webs dels centres mitjançant un formulari web específic o de manera presencial, demanant cita prèvia.

Els estudis que s’imparteixen s’adrecen a infants a partir de 5 anys i ofereixen els primers coneixements i formació musicals. A les escoles i conservatoris de la Diputació a Reus i Tarragona hi ha places vacants per al curs Sensibilització dirigit a nens i nenes de 5 anys. Al centre de Tarragona també està oberta la inscripció per a aprendre violí amb el mètode Suzuki. L’Escola i Conservatori de Música de la Diputació de Tortosa ofereix places per als programes de Sensibilització 5 anys, Iniciació, Bàsic1 i 2, Aprenentatge avançat 1, 2 i 3 per a nens i nenes de fins a 12 anys.

 

Opció de continuar amb els estudis de Grau Professional 

L’alumnat de les escoles de música de la Diputació entra en contacte amb la música, inicia la seua formació instrumental i es prepara per a accedir als estudis professionals dels conservatoris, amb titulació oficial. Un dels avantatges d’iniciar els estudis de música a les escoles de la Diputació és que, un cop finalitza el nivell elemental, l’alumnat té l’opció de continuar amb els estudis professionals al mateix centre on han començat, després de superar la prova d’accés que regula el Departament d’Educació de la Generalitat per accedir als ensenyaments de Grau Professional. Els tres centres de la Diputació ofereixen el Grau professional.

Trobareu més informació sobre els centres d’ensenyament musical, les preinscripcions i la formació que s’hi imparteix a les webs de cada centre.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

52 + = 56

Últimes notícies