HomeFestesLes Festes de la Cinta 2018 ofereixen cinc dies farcits d'actes per...

Les Festes de la Cinta 2018 ofereixen cinc dies farcits d’actes per a totes les edats

Les Festes de la Cinta 2018 han fet públic ja el seu programa oficial. El regidor de Festes de l’Ajuntament de Tortosa, Domingo Tomàs, ha presentat els principals trets de la programació d’enguany, destacant el fet de la varietat i la quantitat dels actes: “serà difícil -ha dit- que es pugui seguir tot”, afegint que seran cinc dies intensos atepeïts de propostes per a tots els gustos i edats. Així mateix, Tomàs ha volgut fer esment de la importància del programa imprès que serà posat a disposició de la ciutadania en breus dies: “tot i la prevalència de les xarxes socials i els webs, per on es vehicula gairebé tota la informació, és engrescador veure com la gent està esperant poder recollir el seu exemplar del programa oficial, el qual s’esgota ràpidament”.

El tret de sortida el donarà aquest mateix dissabte la Proclamació de Pubilles i Pubilletes, i el Pregó de Festes, que es faran a partir de les 19.00 hores al Parc Municipal Teodor González. El Pregó anirà, enguany, a càrrec d’Anna Maria Bel, professora de dansa i fundadora de la primera escola de dansa a Tortosa.

Després del Pregó, a la plaça de l’Ajuntament i a partir de les 21.30 hores, el concert Ebremusik 2018 que es perllongarà fins ben entrada la matinada. I el diumenge, a partir de les 10.30 hores, tindrà lloc la tradicional Trobada de Gegants, amb la plantada al Parc, la cercavila i la ballada dels gegants de les 24 colles participants. La Trobada homenatjarà a la parella de gegants tortosins Nabil i Zoraida, que compleixen enguany el seu 60è aniversari.

I del 31 d’agost al 4 de setembre, un programa farcit d’activitats del qual destaquen els concerts de Els Catarres i de Dr. Prats, i les nits amb DJ’s, animació i música electrònica, així com el ball amb les orquestres Pensylvania i Nueva Alaska. El circuit de penyes i les propostes de “El Parc es mou!”, d’entre les quals cal esmentar l’Arenalia Beach Club Magikal Park Festival 2018, amb efectes especials, canons de foc, megatron, confetitron, i sessions tematitzades, i la Nit Revival de la Gran Festa Imagina Ràdio, configuren la part musical de l’oferta festiva, que es completa amb el festival Ebre Terra de Vent i amb el concert de la Banda Municipal de Música de Tortosa.

El Correfoc, el Cos Iris, la caminada solidària “Mai caminareu sols”, els Castellers de Tortosa, els gegants i els nans i la cort de bèsties, els actes religiosos i institucionals, i les activitats al riu completen el programa, el qual es troba a disposició de tothom a la pàgina web de l’Ajuntament de Tortosa: http://www.tortosa.cat

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 88 = 97

Últimes notícies