HomeNecrològicaCondol a La Ràpita per la mort del regidor d'ICV Carlos Sanchís

Condol a La Ràpita per la mort del regidor d’ICV Carlos Sanchís

El regidor de Medi Ambient i Atenció a les Persones de l’Ajuntament de La Ràpita, Carlos Sanchís, ha mort després d’una llarga malaltia als 58 anys. Sanchís, regidor des del 2015, era un destacat activista territorial, cooperant internacional i estava molt vinculat a totes les activitats de la població. El consistori rapitenc ha fet públic un comunicat per expressar el seu condol que reproduïm íntegrament:
“L’Ajuntament de la Ràpita expressa el seu més sentit condol per la mort del regidor municipal i portaveu d’ICV Carlos Sanchis, als 58 anys i després d’una llarga malaltia, i vol mostrar el seu suport i acompanyament a la família i amics.

L’Ajuntament agraeix la implicació que Carlos Sanchis ha tingut des del primer moment en la gestió municipal així com la tasca que ha dut a terme, al davant de les regidories d’Atenció a les Persones i de Medi Ambient.

“Estem profundament consternats i tristos per la mort de Carlos Sanchis, que ha estat un excel·lent company i un bon servidor públic, i que en tot moment ens ha encomanat les seues ganes de tirar endavant els projectes amb els quals vam encetar aquesta legislatura compartida, al servei de tots els rapitencs i rapitenques i especialment de les persones més desafavorides. En nom de tot l’Ajuntament, agraeixo la seua tasca, també en l’àrea de Medi Ambient, la il·lusió que hi ha posat sempre, i sento una immensa pena sobretot per acomiadar l’amic Carlos”, ha afirmat l’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós.

Carlos Sanchis, que era regidor de l’Ajuntament de la Ràpita des del 2015, va néixer a Vallada l’any 1960. Havia estat patró, al capdavant de la Salvamar Achernar, des del 2009 fins al 2016,i anteriorment, des del 1992 fins al 2006, patró a la Salvamar Sant Carles. També ha estat un històric de la defensa del territori i de la cooperació internacional. Actualment era coordinador d’ICV a la Ràpita.”

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 1 =

Últimes notícies