HomeSense categoriaLes Festes Majors de Roquetes 2020, suspeses

Les Festes Majors de Roquetes 2020, suspeses

BAIX EBRE // L’Ajuntament i Patronat de Festes de Roquetes han anunciat que enguany no hi haurà Festes Majors davant la crisi sanitària que estem vivint per la Covid-19. Així ho han comunicat el regidor de festes del consistori, Sisco Ollé, i el president del Patronat de Festes de Roquetes, Juan Carlos Sangres, en una compareixença conjunta a la sala de plens de l’Ajuntament. 

“L’equip de govern ha decidit suspendre les Festes i tots els esdeveniments de carrer que tenen lloc fins al 15 de juliol, com la celebració de Sant Joan, i a partir d’esta data la realització d’altres activitats dependrà de l’evolució que tinga la pandèmia del coronavirus”, ha explicat Ollé. A més, ha afegit que des de la seua regidoria, però també des del Patronat de Festes, han fet arribar una carta conjunta a les Pubilles i Pubilletes d’enguany on se’ls comunica que “se sumaran a les pubilles de les festes de l’any vinent”, que tenen la intenció que siguen unes “festes destacables i espectaculars”, sempre que es puguen portar a terme. 

La decisió de suspendre les festes l’atribueix el president del Patronat de Festes del municipi a què enguany “toca pensar amb el cap, el primer és la salut i les persones abans de la festa i del ball”. També ha matisat que no ha estat una decisió fàcil, ni per alegrar-se’n, però creu que “és la decisió més encertada”, determina. “Això no vol dir que més endavant, quan es puga, el Patronat organitze alguna activitat perquè les roqueteres i els roqueteros es mereixen una desconnexió de tot el que estem passant, que no és cosa de riure”, indica Sangres. 

Des del Patronat també s’ha encoratjat i animat a totes les empreses que es dediquen a la Festa Major de la localitat, així com a les orquestres “de casa nostra”, així com ha volgut tranquil·litzar a tots els associats de la seua entitat encarregada d’organitzar els actes festius anualment de la població, ja que “els rebuts que tenen pagats d’este any es tindran en compte per a l’any que ve”

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 32 = 40

Últimes notícies