HomeSense categoriaLes infermeres de Terres de l'Ebre s'acosten als alumnes per mostrar la...

Les infermeres de Terres de l’Ebre s’acosten als alumnes per mostrar la seua feina mitjançant el conte “Els superpoders de la Marta”

El passat divendres 7 de febrer als alumnes d’infantil i de primer i segon de primària de l’escola Marcel·lí Domingo de Roquetes van poder gaudir de la lectura teatralitzada del conte “Els superpoders de la Marta” que realitza el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona.

Es tracta d’un conte escrit per Laura Mora, estudiant del Grau Educació Primària a la Universitat Rovira i Virgili, i editat per CODITA. Aquesta activitat exposa les feines que realitzen les infermeres i que promou hàbits i estils de vida saludables a través de la mirada d’una xiqueta i la relació amb el seu avi. Al final de la teatralització del conte, es fa un col·loqui amb els alumnes sobre les activitats que fan les infermeres i es reforcen missatges de promoció de la salut. En finalitzar la sessió es regala als estudiants del centre el llibre “Els superpoders de la Marta”.

L’objectiu amb aquesta activitat és donar a conèixer les competències de les infermeres a la comunitat educativa i alumnat de la província de Tarragona, reflexionar sobre les activitats que realitzen les infermeres, saber actuar en cas d’una emergència, promoure hàbits saludables de vida, i establir nexes d’unió entre les escoles i els instituts de la província de Tarragona i el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona.

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

65 + = 69

Últimes notícies