HomeEsportsEugeni Gavaldà el millor de la Selecció Espanyola d'Esgrima a Vancouver

Eugeni Gavaldà el millor de la Selecció Espanyola d’Esgrima a Vancouver

Eugeni Gavaldà va caure en setzens de final a la Copa del Món Peter Bakonyi de Vancouver disputat al Richmond Olympic Oval, amb la presència dels millors tiradors d’espasa del món. 
El jove component de la Sala Esgrima Amposta, va ser el més destacat de l’armada hispana, protagonitzant una excel·lent actuació. A la poule classificant amb autoritat amb cinc victòries, en un grup on va tenir com a rivals a Ho Wai Hang (Hong Kong); Matthew Davis (Canadà); Nikolaus Bodoczi (Alemanya); Martin Rubes (República Txeca); Romain Cannone (França); Agustin Adolfo Gusman (Argentina).

L’excel·lent resultat li va permetre quedar exempt a la primera ronda del quadre final, eliminant posteriorment a Tin Hon Ng (Hong Kong) 15-9; Clement Metrailler (Suïssa) 15-14; Vadim Sharlaimov (Khazastan) 15-13, no podent salvar l’obstacle de l’enfrontament davant Gergely Siklosi (Hongria) m amb el qual va perdre 15-11.

Àngel Fabregat va superar el seu poule amb tres victòries i tres derrotes, enfrontant-se a Frederik Von der Osten (Dinamarca); Arthur Philippe (França); Josep Mahringer (Àustria); Jae Ho Song (Corea); Lorenzo Buzzi (Itàlia); Mateo Kadyszewski (Canadà). A la primera ronda va caure davant l’hongarès Daniel Berta per un ajustat 15-13.

Per equips la selecció espanyola va finalitzar en vuitena posició després de superar 45-36 a Polònia, 45-40 a Suïssa i perdre davant Korea 45-33, que després va ser el campió.
A Barcelona es va disputar la Copa del Món femenina, amb la participació d’Anaïs Pujol i Paula Vidal que no van poder superar la poule inicial.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 50 = 56

Últimes notícies