HomeEsportsMedalla de bronze de Meritxell Benito al Campionat absolut de Catalunya d'Atletisme...

Medalla de bronze de Meritxell Benito al Campionat absolut de Catalunya d’Atletisme en pista coberta

Meritxell Benito (Alcampo Scorpio 71), va aconseguir la medalla de bronze en el Campionat de Catalunya de pista coberta disputat a Sabadell.

L’atleta d’Ulldecona va realitzar un millor salt en la prova de perxa de 3,80, el mateix registre que Clara Fernández (Muntanyenc Sant Cugat), que es va endur la plata, mentre la medalla d’or va ser per a Laura Weyrowitz (AA Catalunya), amb 4,10.

També van disputar la final, en 800 metres, Pol Torrent (UA Montsià), cinquè amb 1:55:81, en els 1.500 metres, sisena i setena posició per les representants del CA Ascó, Khadija Mendlu, 5:10:67, i Simona Satanchev 5:12:91, en salt de longitud i 60 metres de tanques, Andrea Florina Sabou (CA Ascó), va ser novena en triple salt amb 10,86, i Nadia Tolós (AA Catalunya), onzena amb 2:23:07 en els 1.500.

El FC Barcelona va ser el vencedor per equips tant en la competició masculina com femenina.