HomeTurismeLes ocupacions a les Terres del Ebre s贸n del 45% al mes...

Les ocupacions a les Terres del Ebre s贸n del 45% al mes de juliol

La Federaci贸 d鈥橝ssociacions d鈥橢mpresaris d鈥橦ostaleria de la Prov铆ncia de Tarragona i l鈥橝ssociaci贸 Hotelera de la Prov铆ncia de Tarragona es mostren optimistes envers la temporada tur铆stica d鈥檈stiu i posen les expectatives en les reserves d鈥櫭簂tima hora.

Tot i que a dia d鈥檃vui la mitjana d鈥檕cupaci贸 oscil路la entre el 40 % i el 50% durant el mes de juliol i que el mes d鈥檃gost 茅s encara un inc貌gnita, si segueix la tend猫ncia de l鈥檃ny anterior, tal com es preveu, les xifres d鈥檕cupaci贸 seran altes, sobretot durant el mes d鈥檃gost. Tamb茅 es detecta un increment del preu mig generalitzat que satisf脿 als hostalers.

En el cas de Tarragona ciutat, l鈥檕cupaci贸 millora respecte l鈥檃ny anterior, amb ocupacions durant la primera quinzena de juliol que supera el 90% i amb expectatives que segueixi aix铆 durant tot l鈥檈stiu. Tamb茅 es detecta una millora en el preu.

A les Terres de l鈥橢bre, tant a la costa com a l鈥檌nterior, les sensacions s贸n molt bones, amb ocupacions mitjanes avui dia del 45% el mes de juliol i del 35% el mes d鈥檃gost que es preveu que arribin a xifres de m茅s del 85% a mesura que avanci l鈥檈stiu. Es detecta un volum d鈥檈stances m茅s llargues durant el mes d鈥檃gost i un augment del perfil de turista s猫nior.

En el cas de Cambrils, es preveu un bon estiu, similar a l’anterior, excepte en el mes d鈥檃gost, en que les previsions s贸n m茅s altes. El preu mig tamb茅 ha incrementat.

Els allotjaments tur铆stics, principalment els localitzats en zones d鈥檌nterior, s贸n els que presenten previsions m茅s baixes d鈥檕cupaci贸 i posen les esperances en les reserves d鈥櫭簂tima hora pel mes d鈥檃gost i per l鈥櫭簂tim trimestre de l鈥檃ny, temporada alta en territoris com El Priorat, la Conca de Barber脿 o la Terra Alta. Tot i aix貌, les previsions s贸n m茅s bones que l鈥檃ny anterior.

En el cas de zones urbanes com Reus i Valls, l鈥檕cupaci贸 mitjana a hores d鈥檃ra tamb茅 ronda el 40%, per貌 com ja ve sent habitual, s鈥檈spera un alt nombre de reserves d鈥櫭簂tima hora. Tamb茅 es detecta un increment dels preus mitjans per persona. Ambdues poblacions confien en el darrer trimestre de l鈥檃ny, en que l鈥檕cupaci贸 augmenta gr脿cies al turisme MICE.

Cal destacar, tamb茅, que el turisme cultural i s猫nior agafa cada cop m茅s protagonisme i 茅s un dels punts forts dels 130 hotels de l鈥橝ssociaci贸 Hotelera de la Provincia de Tarragona. Un tipus de turisme que descentralitza la demanda, creant aix铆 ocupaci贸 els 365 dies de l鈥檃ny.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

4 + 2 =

脷ltimes not铆cies