HomeSocietatLes Penyes Taurines de l'Ebre preparen una mobilització després que entri a...

Les Penyes Taurines de l’Ebre preparen una mobilització després que entri a tràmit la proposició de llei de Comuns i CUP

L’Agrupació de Penyes i Comissions Taurines de les Terres de l’Ebre (APCTTE) prepara “un acte unitari“, juntament amb la Plataforma per a la Defensa de la Tauromàquia Popular i Tradicional. La mobilització vol ser una primera resposta a l’acceptació a tràmit del Parlament de la proposició de llei de Comuns i CUP per prohibir els bous embolats, capllaçats i a la mar. L’entitat crida a totes les penyes, comissions i aficionats a participar en l’assemblea ordinària del 17 de novembre, que es farà a l’Aldea (Baix Ebre). L’APCTTE ha agraït el suport dels grups parlamentaris de PP, Vox i Ciutadans, que van esmenar i votar contra la proposició de llei, per situar-se “al costat de la festa i la tradició dels bous“.

L’agraïment, en un comunicat de l’Agrupació, “es fa extensible” als alcaldes i representants polítics de les Terres de l’Ebre que han reclamat als seus partits que votessin a favor de l’esmena a la totalitat aquest dimecres, tot i que no es va aconseguir prou suports per evitar el tràmit i debat de la normativa.

L’entitat avança que “posarà en marxa tots els mecanismes jurídics possibles” per defensar la inconstitucionalitat de la proposició de llei.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

43 + = 49

Últimes notícies