HomeSuccessosLes pluges constants provoquen l'enderroc de sis nínxols del cementiri d'Amposta

Les pluges constants provoquen l’enderroc de sis nínxols del cementiri d’Amposta

Les pluges constants dels últims dies han acabat provocant l’enderroc de sis nínxols del cementiri d’Amposta, datats de principis del 1900. Formen part del centenar de nínxols que l’Ajuntament ja tenia identificats pel seu mal estat i risc d’ensorrament i dels quals n’ha identificat, estos darrers mesos, els propietaris.

Personal dels Serveis Municipals i de Remsa, empresa concessionària del servei, ja han netejat les runes i han fet la valoració dels danys dels nínxols del voltant i la seua protecció. També s’està contactant amb totes les famílies afectades per explicar-los la situació i oferir-los una solució segons la situació de cada nínxol.

L’alcalde d’Amposta Adam Tomàs ha manifestat que “el que ha passat avui posa en evidència la necessitat de disposar d’uns recursos econòmics específics per a fer un manteniment real del cementeri” recordant que “durant dècades això es va oblidar completament”. “Som els primers en anys que posem fil a l’agulla i precisament per això mateix vam recuperar la quota de manteniment del cementiri, que no portem ni un any recaptant, i destinarem tots aquests recursos en la reforma i ampliació de l’espai”. 

De fet, l’alcalde recorda que ja està redactat el projecte bàsic de reforma i ampliació i “des dels serveis jurídics i tècnics de l’Ajuntament es treballa perquè abans d’acabar el 2022 estiga ja adjudicat el manteniment, reforma i ampliació”. “Durant dècades no s’havia fet cap inversió al cementiri, ni cap regularització, i per això la feina que s’ha fet els últims dos anys, identificant tots els propietaris i fixant una taxa, és bàsica per començar a treballar per la millora de l’espai”, ha conclòs Tomàs.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 1 =

Últimes notícies