HomeEducacióLes Terres de l'Ebre comptaran amb set nous graus formatius de grau...

Les Terres de l’Ebre comptaran amb set nous graus formatius de grau bàsic, mitjà i superior, per al curs 2022-2023

Les Terres de l’Ebre comptaran amb set nous graus formatius per al curs 2022-2023. La Generalitat ha presentat la nova oferta de Formació Professional que amplia el nombre de graus bàsic, mitjà i superior que es podran estudiar als instituts d’Amposta, Deltebre, Gandesa, la Ràpita, Móra d’Ebre i Tortosa. Els cicles han estat consensuats amb el teixit empresarial del territori i s’inclouen dins els camps de l’agroalimentari, el turisme, l’energia i la informàtica. Aquests camps s’inclouen dins les famílies professionals ja existents, tot i que també se’n creen de noves, “com la família d’obra civil i construcció, per la demanda laboral cada vegada més gran”, ha explicat la directora dels Serveis Territorials d’Educació, Montserrat Perelló.

Concretament, pel que fa als graus formatius de grau bàsic, l’INS Julio Antonio de Móra d’Ebre incorpora el Grau bàsic d’Informàtica d’Oficina. A l’INS Els Alfacs, de la Ràpita, es podrà estudiar el Grau bàsic de Serveis Administratius. L’oferta de grau mitjà s’amplia amb el Grau Mitjà de Construcció, que es podrà cursar a l’INS Deltebre.

Dos graus superiors completen l’ampliació formativa, amb el Grau superior d’Animació 3D, jocs i entorns interactius, que s’impartirà a l’INS Montsià, d’Amposta; i el Grau superior de Vitivinicultura, que es podrà estudiar a l’EA Gandesa.

L’oferta de Formació Professional també augmenta pel que fa als cursos d’especialització, a l’INS Montsià, amb el curs en Ciberseguretat en tecnologies de la informació, de 720 hores, i el de Manteniment de vehicles híbrids i elèctrics, 650 hores. A l’INS de l’Ebre s’incorporen el de Fabricació intel·ligent, de 600 hores, i a l’INS Julio Antonio, el d’Implementació de Xarxes 5G, de 300 hores.

Per altra banda, el Departament d’Educació amb el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) ofereixen nous certificats de professionalitat als estudis de Muntatge i manteniment d’instal·lacions solars fotovoltaiques de nivell 2 i Mecanització per arrencament de ferritja, també de nivell 2, de l’INS Ebre; dels estudis d’Operacions auxiliars de muntatge i manteniment de màquines de nivell 1 a l’INS Terra Alta, i al de Muntatge i manteniment d’instal·lacions solars fotovoltaiques de nivell 2 de l’INS Flix.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

74 + = 81

Últimes notícies