HomeSocietatLes Terres de l'Ebre presenten la VIII edició de Benvinguts a Pagès

Les Terres de l’Ebre presenten la VIII edició de Benvinguts a Pagès

Tot a punt per a acollir les visites gratuïtes de Benvinguts a Pagès La Festa a la demarcació de Terres de l’Ebre. El cap de setmana del 30 de setembre i l’1 d’octubre la demarcació oferirà 61 experiències repartides per tot el territori, amb un total de 13 explotacions, 16 restaurants de proximitat, 20 allotjaments rurals, 10 activitats complementàries i 2 elaboradors alimentaris. Unes dades que s’han presentat avui en roda de premsa a Altavins Viticultors, una de les explotacions que participen en l’edició d’enguany.

La roda de premsa ha comptat amb la presència de Jesús Gómez, director dels Serveis Territorials del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural a Terres de l’Ebre, que ha posat sobre la taula la rellevància que tenen iniciatives com Benvinguts a Pagès per posar en valor el món agroalimentari: “Benvinguts a Pagès és una bona eina per incrementar el coneixement dels productes de proximitat, i això en conseqüència, repercuteix en els hàbits de consum de la població”.

Per la seua banda, Adam Tomàs, director dels Serveis Territorials d’Empresa i Treball a Terres de l’Ebre, ha destacat la importància de l’oferta turística que ofereix la iniciativa per conèixer el territori: “Benvinguts a Pagès dona l’oportunitat de visitar i descobrir propostes enoturístiques i gastronòmiques, molt importants a la nostra terra”.

Josep Salleras, tècnic de comunicació de PRODECA, ha subratllat durant la roda de premsa que el sector agroalimentari és el capdavanter del país: “Benvinguts a Pagès serveix per a prestigiar la feina dels productors alimentaris”. I ha afegit que la riquesa de productes que tenim a Catalunya és infinita: “La societat n’és conscient, sobretot, quan visita les explotacions, ja que pot conèixer en primera persona com s’elaboren els aliments i això, té un retorn cap als mateixos pagesos que participen a Benvinguts a Pagès, i a la llarga, genera una influència en els hàbits de consum”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

Últimes notícies