HomeSense categoriaLes Terres de l'Ebre registren en un dia 4 nous casos positius...

Les Terres de l’Ebre registren en un dia 4 nous casos positius per coronavius

TERRES DE L’EBRE // Quan les dades territorialitzades de Salut d’impacte de la Covid-19 a les Terres de l’Ebre pareixien entrar en una estabilització absoluta, només en un dia s’han sumat 4 nous positius per coronavirus  als acumulats confirmats per prova diagnòstica (PCR i test ràpid). Ara la xifra total d’acumulats està en 335 persones, la d’altes hospitalàries continua en 129 , i 45 són els morts totals dels quals 15 estan comptabilitzats com a positius confirmats i els 30 restants apareixen com a sospitosos.

Dades a Catalunya

El Departament de Salut informa que fins ara a Catalunya hi ha hagut un total de 70.216 casos positius acumulats de coronavirus SARS-CoV-2 a Catalunya.  Des de l’inici de l’epidèmia fins ara, un total de 4.123 persones han estat ingressades de gravetat; actualment són 66. A més, 970 professionals de residències estan aïllats per sospita o confirmació. Des de l’inici de la pandèmia de coronavirus a Catalunya, s’han comptabilitzat fins avui un total de 39.247 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la Covid-19. Pel que fa a les residències de gent gran, un total de 14.908 persones han estat confirmades com a positius de coronavirus.

Informació declarada per les funeràries
Tal com es va ordenar des del Departament de Salut, les funeràries declaren diàriament els casos de coronavirus difunts. Són un total de 12.495 persones fins ara, amb la Covid-19 o com a sospitosos. D’aquestes, 6.823 han mort a un centre hospitalari o sociosanitari, 4.091 a una residència i 793 al domicili. Els casos restants són casos no classificables per manca d’informació.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 58 = 62

Últimes notícies