HomeCulturaL'Escola d'Art de la Diputació a Tortosa impartirà durant el tercer trimestre...

L’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa impartirà durant el tercer trimestre del curs 2020-21 una vintena de cursos monogràfics

L’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa impartirà durant el tercer trimestre del curs 2020-21 una vintena de cursos monogràfics i especialitzats. Es tracta d’una àmplia oferta formativa que combinarà el format presencial, semi-presencial i online i que ofereix propostes molt diverses que van des de la conservació de material fotogràfic fins al curs de joieria ceràmica, passant per la cal·ligrafia i el lettering, la il·lustració botànica, o el dibuix. Entre les propostes per aquest darrer trimestre també hi trobarem un curs sobre l’ús dels símbols i emojis a Twitter o les jornades tècniques sobre preservació de fotografies i gravats i sobre conservació d’escultura moderna i contemporània. L’Escola està preparada per impartir tota la seva oferta formativa amb les màximes mesures d’higiene i distància davant la COVID-19.

El període de matrícula ja està obert als nous alumnes de l’escola se’ls atendrà amb cita prèvia (hauran de trucar al 977 44 41 63 o enviar un mail a l’adreça eadtortosa@dipta.cat). Els alumnes que ja hagin cursat anteriorment algun monogràfic i/o cicle podran formalitzar la matrícula des de casa (via telefònica o correu electrònic).

Innovació pedagògica i professionalització

L’Escola d’Art de Tortosa va encetar el curs 2020-2021 amb l’ampliació de la seva oferta formativa a nivell d’especialització i professionalització. Este tercer trimestre del curs el centre impartirà prop d’una vintena de tallers monogràfics i cursos especialitzats d’art, cultura i conservació. D’altra banda, l’Escola va iniciar, durant el segon trimestre, un programa gratuït de xerrades i de formació online que es duu a terme els dimarts a les 19 h sota el títol: “Dimarts d’històries”, es tracta d’un espai virtual de xerrades teòriques sobre art en format de podcast il·lustrat que es poden seguir a través del Canal Youtbe de l’escola.

Aquesta proposta innovadora té entre els seus objectius la democratització de l’aprenentatge fent-lo accessible a tothom.

Un centre de referència a la demarcació

Amb quasi 70 anys d’història, l’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa ofereix una programació estable i formació professionalitzadora, sensibilitzadora i oficial, a més de ser un agent dinamitzador d’art cultural a la demarcació. El centre es dirigeix a un públic plural: alumnat, docents, artistes, professionals de l’art, cultura i el patrimoni, indústria cultural, ajuntaments i entitats amb inquietuds per aprendre i per fomentar la crítica i la innovació.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 1 =

Últimes notícies

-->