HomeSense categoriaL'Escola d'Art de la Diputació a Tortosa obre la matrícula per als...

L’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa obre la matrícula per als cursos i tallers del tercer trimestre

L’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa ha obert la matrícula per als cursos i tallers del tercer trimestre. A més de la formació en les matèries i tècniques més clàssiques que s’imparteixen tot el curs (ceràmica, pintura, gravat i dibuix i de restauració), el centre ofereix cada trimestre cursos especialitzats de curta durada. La organització d’exposicions, la marqueteria al moble i la creació d’aplicacions seran les temàtiques dels cursos especialitzats per als propers mesos.

Tots els cursos especialitzats són impartits per professionals. La coordinadora d’exposicions temporals al Museu Nacional d’Art de Catalunya, Maria Jesús Cabedo, serà la professora del curs ‘Gestió d’exposicions’ que es realitzarà el 14 i 15 de juny. El curs ‘La marqueteria del moble. Historia, tècniques, dissenys i fustes utilitzades’ anirà a càrrec de Joan Güell i tindrà lloc els dies 28, 19 i 30 de juny. Per últim, Josep Garrido serà el professor del curs ‘Necessites una APPs? Iniciació a la creació d’aplicacions’ els dies 5, 12 i 19 de juny.

 

L’oferta educativa de L’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa està orientada a impulsar la professionalització, l’educació i la sensibilització artística al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. Els cursos de l’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa s’adrecen a alumnes, professionals de l’art, artistes, ajuntaments, entitats, i a qualsevol persona interessada en aprendre art, cultura i conservació amb esperit creatiu i innovador. El detall de tots els cursos, amb els horaris i els preus, es pot consultar a www.dipta.cat/eadtortosa. La matrícula ja es pot realitzar en horari de dilluns a divendres de 15.30 a 19.30 hores.

 

Nou Cicle Formatiu Grau Superior Modelisme i Matriceria Ceràmica

El proper curs l ‘Escola d’Art de la Diputació a Tortosa i l’Institut de l’Ebre oferiran el cicle formatiu de grau superior en ‘Modelisme i matriceria ceràmica, perfil per a la indústria alimentària’. Les preinscripcions per aquest cicle, únic a Catalunya en aquesta especialitat, es podran fer del 29 de maig al 5 de juny.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 68 = 73

Últimes notícies