HomeCulturaL’Escola d’Estiu de la música d’arrel i la cultura popular a Catalunya,...

L’Escola d’Estiu de la música d’arrel i la cultura popular a Catalunya, el JotaCampus, complix 10 anys

Una dècada ensenyant la música d’arrel i la cultura popular a través de tallers i concerts. Enguany, el JotaCampus, l’Escola d’Estiu de la música d’arrel i la cultura popular a Catalunya, celebrarà els seus 10 anys del 26 al 30 de juliol, al Poblenou del Delta.

Esta edició comptarà amb els concerts Tretze vares, de Cati Plana i Pau Puig, i del Duo Deno, d’Eliseo Parra i Xavi Lozano; i també es dedicarà una sessió de cloenda col·lectiva recordant Jordi Fàbregas, en què hi haurà cant, dansa i diversos instruments.

Enguany, per tal de diversificar l’oferta, els tallers no seran seqüenciats, sinó que se n’oferiran cada dia, al matí i a la tarda, i els assistents podran inscriure’s a tota l’oferta pedagògica -un taller diari- o fer-ho parcialment. Els tallers estaran impartits per Eliseo Parra, Josep Garcia, Francesc Tomàs ‘Panxito’, Sergi Trenzano, Josep Bertomeu ‘Polet’, Cati Plana, Xavi Lozano, entre d’altres, i es combinarà la música amb propostes alternatives relacionades amb l’entorn geogràfic i la descoberta del paisatge.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies