HomeSocietatL'Escola d'Hoteleria de l'Institut Dertosa elabora un menú per emportar en benefici...

L’Escola d’Hoteleria de l’Institut Dertosa elabora un menú per emportar en benefici d’Ucraïna

L’Escola d’Hoteleria de l’Institut Dertosa oferirà este dimecres al migdia un menú solidari en benefici del programa d’Emergència a Ucraïna de l’ONG Intermón Oxfam.

El projecte Carmanyoles Solidàries de No a la Guerra vol ser “el granet de sorra” del centre per aconseguir recursos econòmics per al país en guerra i naix amb l’objectiu “de crear debat i fer participis als estudiants dels problemes del món”. Per un preu de 10 euros, elaboraran un menú per emportar-se –format per pollastre a la Kyiv i pastís de Kyiv– que es podrà recollir a la mateixa escola. Diferents empreses subministradores de l’Escola d’Hoteleria donaran la matèria primera desinteressadament.

Els alumnes de grau mitjà de cuina faran l’elaboració de pollastre, els del cicle de pastisseria faran els pastissos i els del cicle formatiu de serveis en restauració s’ocuparan de la venda de les carmanyoles.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 1 =

Últimes notícies