HomeSocietatL’Escola Oficial d’Idiomes de Tortosa compleix 20 anys

L’Escola Oficial d’Idiomes de Tortosa compleix 20 anys

L’Escola Oficial d’Idiomes de Tortosa arriba a la segona dècada este setembre. Les primers instal·lacions va ser l’Institut Joaquim Bau, el qual va acollir durant els dos primers anys els cursos d’anglès, francès i alemany, i després es va traslladar al col·legi de Sant Jordi i Sant Domènec dels Reials Col·legis de Tortosa, antiga universitat de la ciutat i convent dominic.

Durant estos 20 anys, milers d’alumnes han passat per les aules de l’escola, on s’han impartit cursos oficials d’anglès, francès, alemany i rus, així com cursos especials d’estiu i cursos monogràfics especialitzats d’anglès mèdic i per al turisme, iniciació a l’àrab i cursos d’actualització de coneixements d’anglès per al professorat de secundària. També poden assistir adults de totes les edats on poden trobar, no només aprenentatges de l’idioma, sinó també la utilització de tecnologies de la informació i la comunicació.

Segons han manifestat des de la mateixa escola, la seua missió ha estat des de sempre formar ciutadans plurilingües i pluriculturals i d’acompanyar-los en l’assoliment i l’aprofundiment de les competències per a l’aprenentatge permanent, ensenyaments de qualitat i títols oficials.

Al llarg d’aquests vint anys, l’escola ha format part d’altres activitats culturals de la ciutat com l’English-Irish Festival als voltants de Sant Patrick i ha estat seu d’algunes Viquimaratons. Així mateix, també han assenyalat que manté una estreta relació amb altres centres del seu entorn, com el Centre de Formació d’Adults, del qual reben l’alumnat que volen continuar els seus estudis d’anglès, i l’Institut de l’Ebre i l’Institut Dertosa, amb qui fa formacions conjuntes de francès i anglès a través del programa EOI & FP Together entre altres col·laboracions en altres formats.

Actualment, l’escola està implantant el nivell avançat C2 d’anglès, la qual pretenen convertir en el centre de referència per als estudis avançats d’anglès de totes les Terres de l’Ebre.

D’altra banda, han manifestat que l’escola continuarà la seua docència de qualitat a tots els nivells els quals certifica de manera oficial en l’àmbit estatal.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 3 =

Últimes notícies