HomeCulturaL'Escola per l'Art i la Cultura de la Diputació a Tortosa cerca...

L’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació a Tortosa cerca propostes formatives per al curs 2021-22

L’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació a Tortosa cerca propostes formatives de curta durada en el camp de l’art, la cultura, el disseny i el patrimoni per incorporar-les a l’oferta del curs acadèmic 2021-2022.

El termini perquè professionals de l’art i la creació presenten les seues candidatures està obert fins al 20 d’agost. Amb esta convocatòria, la nova Escola per l’Art i la Cultura vol comptar amb la participació de professionals externs al centre per tal que aporten el seu coneixement i experiència, alhora que suposa una oportunitat per als professionals del sector artístic i cultural.

Les propostes escollides, que hauran de ser innovadores i especialitzades, formaran part de la programació dels centres de la Diputació a Tortosa i Valls, així com als municipis d’Alcover, Mont-roig, Deltebre, l’Arboç, Montblanc,  la Ràpita, Falset, Miravet, Horta de Sant Joan i Torredembarra.

Es tracta de la primera fase d’implantació de l’Escola per l’Art i la Cultura, un nou espai de formació i un centre de serveis per a creadores i professionals de l’art i la cultura del conjunt de la demarcació.

Per poder participar-hi, els interessats han de presentar una proposta abans del 20 d’agost per correu electrònic a eadtortosa@dipta.cat. El projecte pot ser un curs, un taller, una càpsula formativa o una jornada per impartir a partir del mes d’octubre. Trobareu més informació sobre la convocatòria a www.dipta.cat/eadtortosa

 

L’Escola per l’Art i la Cultura 

L’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació de Tarragona, que s’ha presentat recentment, neix per ser un espai de formació i alhora un punt de trobada per a creadors i creadores i professionals de l’art i la cultura del conjunt de la demarcació, els quals podran exercir la seua activitat amb més sinergies i recursos. Tot plegat contribuirà a augmentar l’oferta formativa i a intensificar l’activitat i la producció cultural i artística a les Terres de l’Ebre, el Camp de Tarragona i el Baix Penedès.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 2 =

Últimes notícies