HomeCulturaL'Escola per l'Art i la Cultura de la Diputació a Tortosa presental'exposició...

L’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació a Tortosa presental’exposició de ceràmica “Simetries al torn”

L’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació a Tortosa presenta l’exposició de ceràmica “Simetries al torn”, que tindra lloc fins al 4 d’octubre. Peces i esmalts de baixa temperatura, cristal·litzacions, peces de gres d’alta temperatura o obres amb sigil·lats i coccions amb fums. Totes les propostes (prop de 80) les han elaborat alumnes del Taller de ceràmica d’este centre d’ensenyament artístic.

Coincidint amb la inauguració de l’exposició, aquest dijous a les 19 h (Pl. Sant Joan 5, Tortosa), l’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació a Tortosa ha organitzat una jornada de portes obertes per donar a conèixer l’equip professional docent i tècnic, els espais i l’oferta formativa del centre.

D’altra banda, i en el marc de l’exposició “Simetries”, l’Escola ha ideat una proposta educativa sota el títol Se fa saber”, una activitat que vol posar en valor la creació de múltiples relats a partir d’una mateixa proposta artística i cultural.Se fa saber” tindrà lloc els dies 21 i 28 de setembre de 9.30 a 12 h i de 17.30 h a 20 h. L’activitat és gratuïta i les persones interessades s’hi poden inscriure a través del mail escolaartcultura@dipta.cat o del telèfon 977 44 41 63.

L’Escola per l’Art i la Cultura té entre els seus objectius fer arribar la formació artística i cultural a totes les comarques del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès, mantenint l’essència de l’Escola d’Art a Tortosa i del Taller d’Art de Valls. Per això, a més de les dues seus permanents a Tortosa i Valls, la nova Escola ja disposa de subseus en una trentena de municipis.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 2 =

Últimes notícies