HomeCulturaL’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació de Tarragona a...

L’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació de Tarragona a Tortosa acollirà l’Eufònic Pro

El festival d’arts sonores, visuals i digital-performatives a les Terres de l’Ebre, Eufònic, ofereix un any més programació específica per als professionals del sector amb Eufònic Pro, una trobada que se celebrarà els dies 25 i 26 d’agost a Tortosa.

L’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació de Tarragona, coproductora de l’esdeveniment, acollirà aquestes jornades a la seva seu de Tortosa per segon any consecutiu.

Eufònic Pro – Terres de l’Ebre és un espai de trobada entre professionals, programadores, comissàries i gestores culturals nacionals i internacionals amb creadores i artistes catalanes de naturalesa digital i performàtica. Comissariat per Antònia Folguera i Marta Oliveres, Eufònic Pro oferirà durant dos dies xerrades, taules rodones, presentacions de projectes i espais de debat amb ponents com Pau Waelder, que parlarà dels NFT i on queden en les arts performatives; el creatiu Tupac Martir de Satore Studio, que ha treballat amb artistes de la talla de Beyoncé i Alexander Wang, entre moltes altres; Nadine Roestenburg del festival STRP d’Holanda; Melanie Bédard, de l’espai de creació Mois Multi de Quebec; Matthew Lyons, de la mítica The Kitchen de Nova York, fundada el 1971 i per on han passat els màxims exponents de l’escena experimental d’avantguarda nord-americana; Clara Albacete de D.A.R. (Dones Artistes Rurals); Eduard Solaz, català dirigint el festival Iklektik de Londres; o la comissària i creadora MayaMarja Jankovic de Castelló, entre moltes altres. Durant aquests dos dies, els participants també podran gaudir de visites guiades a instal·lacions artístiques, iniciatives culturals del territori i actuacions del festival.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + = 14

Últimes notícies