HomeSuccessosUna trentena de Bombers segueixen buscant el jove arrossegat pel riu Ebre...

Una trentena de Bombers segueixen buscant el jove arrossegat pel riu Ebre a Benissanet

Un dispositiu amb una quinzena de vehicles i una trentena de bombers segueix buscant este dimarts el jove que dilluns a la tarda va desaparèixer al riu Ebre on hi havia anat a banyar-se amb uns amics. Al dispositiu ara al migdia també s’hi afegirà un helicòpter per sobrevolar la zona.

El cos d’emergències centra la recerca de forma més intensa en l’últim punt on va ser vist el noi, d’uns vint anys d’edat. També es fa cerca tant pels vorals com a l’aigua, amb unitats subaquàtiques fent immersions i cinc embarcacions -tres de Bombers de la Generalitat i dues de Mossos d’Esquadra per superfície pel llit del riu.

El cap territorial dels Bombers de Generalitat a Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre, Guillem Guinjoan, afirma que, segons testimonis dels fets, el noi va desaparèixer en una escullera al costat del riu, on es concentren els recursos des del primer moment, s’hi bé s’estan pentinant més espais, amb la trentena de bombers desplegats a la zona.

Segons Guinjoan, hi ha bones condicions per la recerca, tant meteorològiques com del riu, amb un cabal no gaire alt, d’uns 120 m3/segon. Els Bombers contemplen, com una de les possibilitats, que el cos puga estar atrapat entre la vegetació a la llera del fons del riu. Tampoc es preveu que haja pogut allunyar-se gaire més enllà de Miravet.

Els Bombers es plantegen mantenir el mateix dispositiu este dijous i divendres, i anar ampliant amb zones més allunyades del darrer punt d’albirament, on el noi va desaparèixer.

Per la seua banda, l’alcalde de Benissanet, Xavier Arbé, ha apuntat que és una zona on el riu té un corrent d’aigua molt fort i que el jove, a més, no sabia nedar gaire. “S’ha ajuntat la imprudència, el no saber nadar, el corrent d’aigua, i el resultat és fatal; malauradament per una estona de passar-s’ho bé el resultat és tràgic“, conclou l’alcalde.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 6 =

Últimes notícies