HomeCulturaL'Escola per l'Art i la Cultura de la Diputació de Tarragona a...

L’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació de Tarragona a Tortosa acull l’exposició ‘4 estrelles’

L’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació a Tortosa exposa la mostra 4 estrelles que recull el procés de creació de peces elaborades per estudiants del Cicle Formatiu de Grau Superior de Modelisme i Matriceria Ceràmica de l’Escola i l’Institut de l’Ebre i que s’utilitzaran als restaurants amb Estrella Michelin Les Moles, Villa Retiro i l’Antic Molí i a l’empresa Ematsa. La mostra s’ha inaugurat este divendres a la tarda i es podrà visitar fins al 27 de juny.

L’exposició explica el procés de creació dels projectes FEP (Formació en Entorn Professional) en què ha treballat l’alumnat del cicle de Modelisme i Matriceria Ceràmica, des de l’elaboració de les maquetes, els dissenys en 3D, els motlles i les matrius i fins a obtenir les peces finals. En concret, s’hi poden veure els plats i safates de ceràmica i porcellana que ara formaran part de les cuines i obradors dels restaurants, així com una gerra romana remodelada per fomentar l’ús de l’aigua de l’aixeta per a Ematsa. L’alumnat ha treballat estos projectes a partir d’un encàrrec professional real, tenint en compte tots els requeriments necessaris i seguint els procediments, l’organització, la producció i els serveis de l’empresa.

Els projectes s’han elaborat en el marc del CFGS de Modelisme i Matriceria Ceràmica, perfil per a la indústria alimentària impulsat conjuntament per l’Escola per l’Art i la Cultura i l’Institut de l’Ebre.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

29 + = 38

Últimes notícies