HomeEducacióL'Escola Sant Llàtzer ocupa els carrers de Tortosa per dur a terme...

L’Escola Sant Llàtzer ocupa els carrers de Tortosa per dur a terme el projecte ‘Construïm relats’

Sota el lema ‘Construïm relats’, els alumnes de l’Escola Sant Llàtzer de Tortosa ocuparan diferents espais de Tortosa, per a reivindicar, a través de l’art, millores a alguns espais de la ciutat. Així, des del centre, durant tot el curs han estat treballant en este projecte educatiu i artístic que té l’objectiu d’empoderar l’alumnat perquè utilitzen el llenguatge artístic com a mitjà per a expressar-se i també com a eina de protesta.

“Construïm relats” s’ha desenvolupat sobre el fil conductor de la comunicació. A partir de les descobertes dels infants en la seua interacció amb la premsa, s’han generat espais de conversa i reflexió i que permeten iniciar processos d’aprenentatge globalitzats basats en la recerca i la investigació.

D’esta forma, el dia 13 de juny, els infants de 3 a 6 anys i que formen part de la comunitat de menuts realitzaran la seua intervenció artística “Hi ha un color carn?”, al passeig central del Parc Teodor González

El dia 14 de juny serà el torn de la comunitat de mitjans, que inclou els infants dels 6 als 9 anys, i ocuparan el carrer Cervantes amb la intervenció “Somiem la nostra infància”.

Finalment, el dia 15 de juny, els alumnes de 9 a 12 anys que pertanyen a la comunitat dels grans, tancaran este projecte d’escola amb “Obrim els ulls: per una inclusió real”, al Passeig de Ribera, a l’alçada de l’auditori Felip Pedrell.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

43 + = 48

Últimes notícies