HomeSense categoriaL’Espiga d’Or de Deltebre celebra els 40 anys amb un concert de...

L’Espiga d’Or de Deltebre celebra els 40 anys amb un concert de tribut al rock català

Este dissabte 8 de febrer s’iniciaran els actes de celebració dels 40 anys de la creació de la Societat Musical de l’Espiga d’Or de Deltebre. Es farà un concert de tribut al rock català amb un repertori que inclou música de Sau, Sopa de Cabra, Elèctrica Dharma, Buhos i Catarres i acompanyaran la banda el guitarrista Pablo Díaz, el baixista Jordi Mendoza, la pianista Paula Bonet, i les veus de Vicent Manzanero i Noèlia Aranda.

A més en el concert hi participaran tots els alumnes de l’Escola Municipal de Música. “El bressol de la banda és l’Escola i han de participar del concert. Sortiran alumnes del conjunt de guitarres acompanyant el seu professor Pablo Díaz i sortirà el cor jove, el cor petit i la coral adulta”, explica Margarita del Barrio, presidenta de l’Espiga d’Or.  Actualment l’escola té 75 alumnes.

El concert serà dissabte a partir de les 22.00 hores al pavelló Andrés Ferri al Centre Esportiu del Delta i després del concert hi haurà una festa amb el DJ David Navarro.

Més enllà del concert d’esta setmana, l’Espiga d’Or té previst celebrar diferents actes durant l’any per a commemorar el 40 aniversari de la Banda. L’Espiga d’Or va ser fundada el 1979 per Mossèn Gabriel Zapater i el primer concert de la banda es va fer l’agost de 1980. Per a la presidenta de l’entitat, amb els 40 anys la societat musical ha arribat ja a una etapa de “maduresa plena”

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

15 + = 19

Últimes notícies