HomeTerres de l'EbreL’Estació Nàutica Ràpita impulsa a l’hivern activitats marítimes a la Badia dels...

L’Estació Nàutica Ràpita impulsa a l’hivern activitats marítimes a la Badia dels Alfacs

MONTISÀ // L’Estació Nàutica de la Ràpita impulsa les activitats marítimes a l’hivern i posa en valor l’oportunitat de tenir espais oberts en estos temps de pandèmia. Presenta la Badia dels Alfacs com un lloc on es pot gaudir de les activitats portuàries a l’aire lliure durant tot l’any. 

Els empresaris nàutics destaquen la importància de tenir estos espais a l’abast per a aconseguir desestacionalitzar el turisme, ja que continuen oferint tota classe d’experiències aprofitant el bon clima que impregna la badia dels Alfacs i el delta de l’Ebre al llarg de l’any. El president de l’Estació Nàutica de la Ràpita, Joan Barberà, valora la varietat d’opcions que s’oferixen: “Cada cop és més habitual trobar-te amb persones gaudint de l’oci nàutic a la badia dels Alfacs. Des de l’estació Nàutica posem a l’abast de tothom tots els recursos d’accés al mar adaptant-nos a les mesures actuals, oferint aire lliure i natura tot l’any”.

Des de fa dos anys, l’Estació Nàutica treballa la campanya Temporada Alta amb la col·laboració de la regidoria de Turisme de l’Ajuntament. Enguany, Ports de la Generalitat se suma a la iniciativa per a potenciar les activitats turístiques portuàries en els mesos d’hivern, i dins la seua línia estratègica de potenciar la desestacionalització de les activitats nàutiques, vol fomentar l’ús dels serveis nàutics a la badia dels Alfacs també en temporada baixa. Amb esta finalitat preveu facilitar l’ús de les instal·lacions portuàries adequant les autoritzacions a les intensitats d’ús requerides per cada empresa i en cada moment, creant alhora mecanismes de comunicació àgils per a afavorir la prestació de serveis nàutics durant tot l’any.

En este sentit el director general de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez Comes, ha explicat que “Ports de la Generalitat està, en tot moment, al costat de l’empresariat local i en moments complicats, com el que estem vivint, es fa més necessari que mai escoltar les necessitats dels nostres usuaris”. i ha afegit: “Si pretenem fer dels nostres ports centres potents d’activitat nàutica al llarg de tot l’any, necessitem la complicitat i l’acompanyament del sector empresarial, i este és un bon exemple de coordinació”. Per últim, ha posat en valor que “l’acord entre el Govern de Catalunya i l’Ajuntament de la Ràpita vol potenciar el turisme nàutic al municipi per a ajudar a impulsar l’economia local i generar llocs de treball els mesos on el territori rep menys turisme”.

Tot i que enguany s’ha vist perjudicada per la situació de la Covid-19, la campanya Temporada Alta pretén donar visibilitat que dura tot l’any, es trobaran activitats, esdeveniments i ofertes especials. L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, ha declarat que “poder dur a terme activitats nàutiques els 365 dies de l’any és una oportunitat que s’ha d’aprofitar, i per això, un dels nostres objectius principals és aconseguir la desestacionalització al nostre destí”.

La campanya Temporada Alta– #LaRàpita365 va guanyar el premi Jordi Cartanyà que entrega la Diputació de Tarragona durant la Nit del Turisme, celebrada el 21 de novembre del 2019 com a millor promoció del turisme de litoral de la província de Tarragona

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 7 =

Últimes notícies

-->