HomeGastronomiaL'Expoebre acollirà el Taste & Fashion que suma més furgoteques i més...

L’Expoebre acollirà el Taste & Fashion que suma més furgoteques i més activitat musical

L’altra novetat del 2022 que va tenir molt bona acollida va ser el Taste & Fashion, una zona dedicada a la gastronomia i també a l’àmbit musical, per tal d’allargar les estades dels visitants a la fira, menjant i bevent alguna cosa, mentre escolten alguna de les actuacions musicals que hi haurà. Enguany, el T&F també suma més metres de superfície, s’incrementa el nombre de furgoteques i hi haurà més parades amb productes de km 0 a la part de market, i també s’amplia l’oferta lúdica de l’Expoebre.

Així, el Taste&Fashion comptarà amb “una programació musical potent”, apunta l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, amb grups de versions i tributs tots els dies, sessions de discjòqueis, i un tardeo dilluns a la tarda. I és que, segons explica Roigé, “l’any passat vam detectar que la gent tenia ganes de quedar-se més estona a l’Expoebre, per la qual cosa hem decidit ampliar l’horari d’estes activitats de les 10.30 h fins a les dotze de la matinada, excepte dilluns, dia 1, que s’acabarà a les 22 h”.

Pel que fa a la programació musical, divendres, dia 28, hi haurà la sessió de les discjòqueis rapitenques Two Shots, l’actuació del grup de versions We Dance Band i s’acabarà amb el concert tribut a Alaska. Dissabte, al migdia, començarà l’activitat musical amb el dj. Arnolamund; seguit, a la tarda per Indiax dj., l’actuació del grup de versions Cara B i el concert tribut Hombres G; i diumenge arrancarà, al migdia, amb dj. César Rj, seguit, de nou, per Arnolamund dj. que amenitzarà tota la tarda, per a continuar amb Ready To Rock i cloure amb el concert tribut a Héroes del Silencio. L’ambient festiu de dilluns serà dirigit per Dijei de Pueblo, seguit del Tardeo Dj. Lluís i el concert de cloenda de la 77a edició d’Expoebre, a càrrec del grup tortosí Elma.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 67 = 72

Últimes notícies