HomeEsportsL'Handbol Perelló perd a la seua pista amb el Sant Cugat (18-25)

L’Handbol Perelló perd a la seua pista amb el Sant Cugat (18-25)

El HC Perelló no va poder estrenar el seu caseller de victòries a la Primera Catalana. El conjunt del Baix Ebre va perdre a la seua pista amb l’Handbol Sant Cugat, que amb aquest triomf se situa com a líder en solitari del grup.

El conjunt dirigit per Joan Curto va anar quasi sempre a remolc del rival al marcador i al descans s’imposaven les visitants per 8-11, mantenint l’equip perellonenc intacte les possibilitats de remuntada. Ho van intentar a la segona part, però sense poder superar a un rival molt consistent, que finalment va aconseguir la victòria per 18-25.

La pròxima jornada jugaran el diumenge a les 18:30 al pavelló municipal dels Quatre Hereus, davant el CH Sant Esteve de Palautordera, tercer classificat amb 4 punts.

Handbol Club Perelló: Eva Cervera, Neus Casanova, Júlia Tort, Núria Ventura, María José Folgueras, Aida Piñol Núria Pérez, Noèlia Catalán, Montse Forner, Anna Abella, Montserrat Moliné, Arianna Cornejo, Georgina Teruel, Ester Casanova.