HomeSalutL'Hospital Comarcal d'Amposta se suma a la celebració del dia mundial contra...

L’Hospital Comarcal d’Amposta se suma a la celebració del dia mundial contra el càncer de mama

Amb motiu del dia mundial contra el càncer de mama l’Hospital Comarcal d’Amposta repartira entre els professionals del centre mascaretes de color rosa, així com el personal de radiologia lluirà un equipament del mateix color durant la jornada, a més de repartir llaços al servei de radiologia.

L’HCA va realitzar fins al passat mes de setembre 2909 mamografies preventives d’esta malaltia que afecta principalment a les dones d’entre 50 i 70 anys.

Segons el doctor José Àngel Abreu es fan les proves voluntàries de detecció precoç, i també les mamografies amb dones amb símptomes previs o antecedents.

Actualment, el centre hospitalari duu a terme proves per a la detecció de càncer de mama amb ecografies, biòpsies sobre l’evolució de ganglis a l’aixella a més de l’estudi en cas positiu mitjançant un escàner de darrera generació per veure les parts afectades.

Des de l’àrea de radiologia de l’HCA es fa una crida a la conscienciació de la detecció prèvia de la malaltia, una conscienciació que tot i haver-hi augment es troba encara per sota d’altres comarques del territori.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

61 + = 69

Últimes notícies