HomeSalutL’Hospital Comarcal d’Amposta se suma a la celebració del Dia Mundial de...

L’Hospital Comarcal d’Amposta se suma a la celebració del Dia Mundial de la Seguretat del Pacient

Des del 2005 l’Hospital d’Amposta ha introduït aquesta pràctica de gestió de risc, per minimitzar aquells errors que es poden produir derivats de la pràctica assistencial, adherint-se a projectes del Departament de Salut i de la OMS. Les bones pràctiques i segures son les habilitats que  caracteritzen als professionals de la salut. Tal com explicava la responsable  de seguretat del pacient de l’ HCA  Rosabel Gòmez “Un Hospital segur, és un Hospital de confiança”.

Aquest any el lema que proposa l’ Organització Mundial de la Salut és “Medicació sense danys”. Els medicaments de vegades poden causar danys si durant la seua prescripció, preparació, administració o dispensació es produeix algun error. Aquest danys poden ser evitables si es tenen en compte una sèrie de mesures durant el procés de l’ús dels medicaments.

Des de l’Hospital s’ha preparat per al proper dilluns 19 de setembre, al hall de la planta 0 , una infografia gegant on consten els passos o mesures que es realitzen al centre per a una “medicació sense danys”. Es tracta assegura la responsable de l’àrea de caminar junts cap a la seguretat del pacient , per a una medicació sense danys.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 1 = 4

Últimes notícies