HomeSocietatEs reprèn la 2a edició de l’Escola de famílies de la Ràpita...

Es reprèn la 2a edició de l’Escola de famílies de la Ràpita amb noves iniciatives per fomentar la conciliació familiar

L’última setmana de setembre es reprèn la segona edició de l’Escola de famílies amb noves iniciatives per fomentar la conciliació familiar. El projecte incorpora tallers relacionats amb la temàtica de la sessió formativa a què assistiran els progenitors, adreçats als infants que es trobin entre la franja d’edat corresponent. D’aquesta manera, mentre els pares i les mares assisteixen a la xerrada, els infants podran treballar la mateixa temàtica a través d’un taller adaptat a la seva edat.

A més, en aquesta edició es va incorporar el servei de canguratge, el qual es consolida després de sis sessions pel benefici que suposa a les famílies que assisteixen a les xerrades poder deixar els seus infants amb monitors o educadors. La regidora d’Educació de la Ràpita, Èrika Ferraté, apunta que “educar ens interpel·la a tots: família, escola i societat en el seu sentit més ampli; és per això, que l’Ajuntament de la Ràpita posem a l’abast de la ciutadania eines que permetin millorar les estratègies educatives mitjançant els millors professionals de l’àmbit de la docència, la pedagogia i la psicologia”.

La programació de la segona edició contempla quatre sessions més d’ara fins que s’acabi l’any. La primera xerrada serà el 30 de setembre i tractarà les pantalles en infants de 0 a 3 anys. La propera arribarà el 21 d’octubre amb l’autoestima dels fills i filles com a element protagonista. Tancant la programació hi haurà la sessió del 18 de novembre sobre educació sexual i afectiva; i el 16 de desembre sobre les socioaddiccions en joves i adolescents.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 7 =

Últimes notícies