HomeSalutL’Hospital Comarcal d’Amposta tanca l'exercici econòmic del 2022 amb un resultat positiu...

L’Hospital Comarcal d’Amposta tanca l’exercici econòmic del 2022 amb un resultat positiu del 1.073.000 euros

El benefici econòmic s’invertirà en més tecnologia, infraestructures i el benestar dels usuaris i treballadors del centre.

El tancament de l’exercici després d’impostos del l’HCA ha estat aquest darrer any 2022 en positiu amb un benefici de 1.073.000 euros, un resultat  fruit de la gestió de la despesa, l’optimització dels recursos, al compliment i en alguns processos la superació l’activitat pactada amb el CatSalut i tenir tots els procediments tant diagnòstics com quirúrgics dintre del període de garantia.

Aquesta  ha estat una xifra rècord que ha més que doblat el millor resultat econòmic aconseguit mai per l’hospital que fou l’any 2013 amb poc més de 400.000 euros, un resultat que ha permès també augmentar en 10 jornades el nombre  de professionals, 8 de les quals corresponen a metges.

Aquest beneficis es reinvertiran a l’Hospital Comarcal d’Amposta en millores de l’edifici, en inversió tecnològica i en el benestar i servei dels usuaris i professionals del centre sanitari.

L’alcalde d’Amposta i president del consell d’administració de l’Hospital, Adam Tomàs, ha valorat positivament aquesta xifra històrica positiva tot i haver realitzat una gran inversió en renovacions tecnològiques a l’hospital comarcal, assegurant que es seguirà invertint per fer un hospital atractiu per als professionals i millorant l’atenció als usuaris per continuar essent un punt de referència a  la comarca del Montsià en serveis sanitaris.

L’HCA ha augmentat els ingressos per prestacions de serveis sanitaris en els darrers 12 anys en un 30%, concentrat fonamentalment en aquests últims 4 anys.

Respecte al 2021, els ingressos per prestacions de serveis sanitaris s’han vist incrementats en un 10’20%.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 5 =

Últimes notícies