HomeSalutL'Hospital Comarcal Móra d'Ebre realitza els tractaments de pròstata amb el làser...

L’Hospital Comarcal Móra d’Ebre realitza els tractaments de pròstata amb el làser Holmium

L’Hospital Comarcal Móra d’Ebre amb col·laboració de l’Hospital Sant Joan de Reus, ha iniciat la tècnica d’enucleació prostàtica amb làser Holmium al tractament dels casos d’hiperplàsia benigna de pròstata. Un procés menys invasiu per al pacient que l’adenomectomia retropúbica.

La hiperplàsia benigna de pròstata és una condició íntimament lligada a l’edat. Tot i no tractar-se d’una malaltia mortal, es manifesta clínicament amb símptomes en dificultat urinària, que redueixen significativament la qualitat de vida del pacient. La problemàtica del tracte urinari inferior pot aparèixer fins en el 30% dels pacients de més de 65 anys.

El tractament amb el làser Holmium redueix la taxa de transfusions al 0,5% (en tractament quirúrgic ronda el 10%), amb uns resultats funcionals similars a la cirurgia oberta. El pacient, per tant, té una estada hospitalària molt inferior amb una ràpida recuperació a les activitats quotidianes i amb uns resultats funcionals millors que amb la cirurgia.

Este tractament s’està aplicant a Reus des de fa un any amb un bon balanç, reduint l’estada mínima dels pacients així com la taxa de transfusions per l’escàs sagnat que produeix aquesta tècnica, d’aquesta manera l’hospital de Móra redueix també el nombre de pacients que ha de dirigir fora del centre per ser atès.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

22 + = 28

Últimes notícies