HomeSalutL'hospital de la Santa Creu adquireix equips de videoassistència per reforçar la...

L’hospital de la Santa Creu adquireix equips de videoassistència per reforçar la cura als pacients

Els dos centres de salut de titularitat municipal de Tortosa, l’hospital de la Santa Creu i la Clínica Terres de l’Ebre, han implementat diverses millores a les seues instal·lacions, encaminades a reforçar l’atenció als pacients en el marc de la pandèmia de coronavirus. Unes millores que han comptat amb la contribució d’empreses, entitats i persones a títol individual, que aquests dies estan fent diverses aportacions.

Una de les més destacades és la que ha fet l’entitat financera CaixaBank, que ha lliurat 12.000 euros. D’aquests, la major part han servit per complementar la millora tecnològica implementada a l’hospital de la Santa Creu, on s’ha instal·lat material de videoassistència. Es tracta de càmeres i de sistemes d’intercomunicació, amb els quals el personal sanitari poden atendre algunes de les necessitats de les persones ingressades mantenint la distància i reduint l’exposició a possibles contagis. El material adquirit també inclou altres equips informàtics, com ara tauletes, que també ajuden a comunicar les persones ingressades amb l’exterior.

Pel que fa a la Clínica Terres de l’Ebre, l’actuació ha consitit en completar la sectorització d’alguns espais de l’equipament, per crear circuits diferenciats en cas que hi ingressen persones amb la Covid, o amb la sospita de poder-la tindre.

Altres donacions també han contribuït a reforçar el material informàtic a l’hospital de la Santa Creu, com la que ha fet l’AMPA del col·legi Sagrada Família, per valor de 500 euros. També s’han rebut donacions de material d’ús mèdic, com ara solucions alcohòliques desinfectants, de l’empresa Maverick d’Ulldecona; elements de protecció, com mascaretes, lliurades per l’Església Evangèlica Xinesa a Europa; elements protectors impermeables, donats pel Grup Àsia, o pantalles protectores de plàstic, fetes amb impressores 3D pel col·lectiu de Makers Terres de l’Ebre.

 

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

46 + = 51

Últimes notícies