HomeSalutL'HTVC entrega les capses de la memòria a les famílies que han...

L’HTVC entrega les capses de la memòria a les famílies que han perdut un nadó

L’hospital Tortosa Verge de la Cinta ha incorporat una cinquantena de les capses de la memòria per acompanyar a les famílies que han patit un dol perinatal o gestacional. La capsa dels records és una manera de mantenir el vincle i viure un dol de forma saludable.

Les capses estan fetes de cartó i contenen elements que ajuden a portar un procés de dol, a més, es poden complementar amb objectes de les mateixes famílies, i han estat elaborades per la fundació Mercè Pla. Cal destacar, que ja estan a disposició de les famílies usuàries del servei.

La llevadora referent de sala de parts, Mabel Gendre, explica que “els records ajuden a transitar el dol, ja que testimonien que este fill o filla forma part de les seues vides.” També ha assenyalat que “continuarem treballant per a oferir les eines i recursos necessàries a les famílies usuàries del servei”.

La donació s’ha realitzat a través de l’Associació Turística Benèfica de la Fundació Costa Daurada al Servei de Pediatria de l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa i s’ha destinat una part d’sta aportació a la humanització del servei.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 61 = 63

Últimes notícies