HomeSalutL'HTVC reprèn les visites guiades a les embarassades per conèixer les àrees...

L’HTVC reprèn les visites guiades a les embarassades per conèixer les àrees Obstètrica i Maternoinfantil

L’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, reprèn les visites guiades a l’Àrea Maternoinfantil i a la Unitat de Neonatologia, que ofereix a les futures mares, acompanyades d’una persona des del 2017, però davant la pandèmia, el centre hospitalari es va veure obligat a cancel·lar-les.

Ara, amb la millora de la situació epidemiològica, tornen a iniciar-se amb l’objectiu d’apropar les gestants a l’hospital de referència, on probablement aniran a parir i fer que el procés del part siga més proper i humà.

D’esta forma, les primeres visites tindran lloc dimecres 16 de març a les 15.30 h i a les 17.30 h i es faran amb totes les mesures de seguretat necessàries.

Una llevadora del centre els ensenyara l’accés a l’Àrea Obstètrica, on s’ubica la sala de parts, com són els boxs on es dona a llum i la sala de part natural, a més de la Unitat d’Hospitalització Maternoinfantil i la Unitat de Neonatologia, sempre amb la intenció que les futures mares resolguen els dubtes que se’ls puguen plantejar abans de tenir els seus fills.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

47 + = 57

Últimes notícies