HomePolíticaL’INCASOL desenvoluparà el sector UA1 del Polígon Industrial de Deltebre

L’INCASOL desenvoluparà el sector UA1 del Polígon Industrial de Deltebre

L’Ajuntament de Deltebre portarà a aprovació del Ple Municipal, el conveni de col·laboració entre el consistori i l’INCASOL per tal que esta entitat actuiï com a promotora del desenvolupament del sector UA1 del Polígon Industrial del municipi.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “el desenvolupament d’este sector en concret ens permetrà donar cobertura a les demandes actuals d’empreses per al sector industrial preexistent i serà un nou pas per començar a planificar les noves zones industrials que estan fixades al POUM de Deltebre i que ens han de permetre una major dinàmica econòmica i ocupacional”.

Actualment, s’estan finalitzant les obres d’urbanització del sector UA3, donant resposta a una problemàtica vigent des de fa més d’una quinzena d’anys.

El POUM de Deltebre també serà protagonista en este plenari per “ajustar certs matisos que facilitin l’adaptació pràctica del planejament urbanístic i, alhora, que la interpretació d’algunes qüestions sigui més clara”, segons ha destacat l’alcalde.

Entre estes qüestions, per exemple, destaquen un redactat més precís en conceptes com els espais verds, les tanques dels veïns i veïnes o les alçades de les zones industrials. En tot cas, estes modificacions han de ser tramitades, a partir d’ara, per la Generalitat de Catalunya per tal d’entrar en vigència.

Finalment, el plenari també debatrà l’adhesió de l’Ajuntament de Deltebre a l’Associació de Municipis i Entitats per l’Energia Pública, i a la Xarxa Espanyola de Ciutats Saludables.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 3 =

Últimes notícies