HomeEsportsL’inici del futbol encara en compàs d’espera

L’inici del futbol encara en compàs d’espera

ESPORTS // La Federació Catalana de Futbol continua a l’expectativa, esperant reprendre les competicions ja iniciades i començar la resta que encara no s’havien iniciat, sobretot de futbol base. De moment no sembla del tot viable poder engegar els campionats al mes de febrer, i en este cas, s’hauria de donar per cancel·lada la temporada, en no comptar amb el temps suficient per a poder completar els corresponents calendaris. Esta setmana es va ajornar la reunió de la junta directiva de la Federació, per malaltia del seu president Joan Soteras, i està prevista la seua celebració la pròxima setmana, en què segurament, en dependència de la situació de la covid-19, s’hauran de prendre decisions sobre el futur de les competicions.

 

Tothom a l’expectativa

Per la seua banda, la Federació Catalana de Basquetbol ha establert unes noves dates d’inici de les competicions. Les de no promoció tenen previst l’inici els dies 6 i 7 de març i les de promoció els 13 i 14 de març; per tant, una setmana després.

L’objectiu bàsic en l’establiment de l’inici de la temporada 2020-2021 a nivell competitiu en el mes de març és que els i les esportistes tinguen el període de preparació suficient per a reiniciar l’activitat reduint al màxim el risc de lesions per un retorn no prou preparat. 

La resta de modalitats per equips estan també a l’expectativa, però almenys la Federació Catalana 
d’Handbol ha aconseguit l’autorització per a reprendre les dos competicions sèniors de més alt rang
(Lliga Catalana Sènior Masculina i Lliga Catalana Sènior Femenina), acreditant, mitjançant certificat de la RFEBM, que ambdues competicions tenen consideració de competicions estatals. Pel que fa a les Terres de l’Ebre, només afecta el CH Ascó de la Lliga Catalana femenina, que havia disputat tres partits i reprendrà la competició este diumenge en el partit que disputaran a les 16 hores a la pista de les Franqueses.

També podria començar aviat la Primera Divisió sènior catalana (masculina i femenina) de voleibol per la seua consideració de competició estatal. La resta de competicions hauran d’esperar a les resolucions del Procicat i Salut.

També el Comitè Català d’Hoquei Patins ja ha posat data per al reinici de la Nacional Catalana, de categories amb repercussió estatal, el cap de setmana del 30 i 31 de gener.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 1 =

Últimes notícies