HomeSocietatL'inici dels moviments d'arena al delta de l'Ebre a la portada de...

L’inici dels moviments d’arena al delta de l’Ebre a la portada de l’edició en paper del Setmanari L’EBRE

L’inici del moviment de sorra per protegir els indrets més fràgils del Delta de l’Ebre protagonitza la portada del Setmanari l’EBRE. També la derogació de la prohibició de cremar restes vegetals després d’una modificació en la llei de residus i sòls contaminats. Organitzacions agràries, pagesos i partits polítics reivindicaven l’eliminació d’aquesta prohibició, que podia suposar un augment considerable a les explotacions agràries per gestionar els residus per fer compost de forma obligatòria.

D’altra banda, una entrevista de doble plana a l’exalcalde de Tortosa i actual portaveu del PDeCat al Congrés, Ferran Bel, és també un dels temes destacats d’aquesta edició. Bel repassa l’actualitat de Catalunya, també de com es viu l’activitat parlamentària a Madrid cinc anys després de l’1 d’octubre i desvetlla que el president Jordi Pujol li va reconèixer que donar suport al Pla Hidrològic Nacional va ser una equivocació.

Completen la portada, un recull de les obres literàries i cinematogràfiques al voltant de la memòria històrica, que ocupa la Primera Plana. També el triomf del ciclista canareu Benjamí Planes a les Grans Clàssiques.

Andreu Prunera
Andreu Prunera
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

67 + = 74

Últimes notícies